Поздрав свим корисницима линукса :)

Здраво свима. Моје име је Стефан, по занимању сам студент, линукс минт користим од јула прошле године и врло сам задовољан оперативним системом, мада због обавеза на факултету неопходно ми је и присуство виндоус оперативног система! :slight_smile:

Pozdrav i tebi Stefane i dobrodošao na forum :slight_smile:

Zdravo Stefane, dobrodošao na FOSS :wink:

Šta studiraš i šta radite na vindozi? :slight_smile:

Хвала Вам.
Студирам Саобраћајни факултет, иако на први поглед делује да нема везе са ИТ-оим и уопште технологијом, и те како има :slight_smile:
ИТ и софтверски пакети су будућност у саобраћају када је у питању регулисање и управљање саобраћајем, а огрмони значај имају и базе података. :slight_smile: Виндовс ми је потребан ради израде одређених презентација и семинарских радова, из разлога што нисам још увек упознао пакет либре на линуксу, још увек сам млад на овом оперативном систему. :slight_smile: Такође нисам успео да нађем замену за одређене програме, попут AutoCad-a и Visual Basic-a.
Поздрав.

Поздрав и теби Стефане. Добродошао на наш форум. Неизмерно ми је драго што користиш Линукс али и ћирилицу. Надам се да ће ти бити лепо са нама :slight_smile:

Хвала на добродошлици, надам се да хоће. :slight_smile:

Nećeš ih ni naći, jer su to strogo namenski softveri za Windows platformu. Postoje neke free alternative ali nije to to…