Pozdrav!
Da li ima travian igraca? Na kom ste serveru? Poceo sam danas ponovo posle veoma dugog perioda ponovo…
Pozdrav!
Da li ima travian igraca? Na kom ste serveru? Poceo sam danas ponovo posle veoma dugog perioda ponovo…
Možda bih i ja mogao da počnem opet da igram, pa da oformimo neki LMS klan
Mogli bi. Ja sam sad poceo na rs5 serveru na kordinatama -/-.
Ako hoces dodji, a mogli bi i ostali…
Čekaj to je server broj 5 jel tako? Ja ga nemam ponudjenog…
e ovako može… dok na klasičnu registraciju neće da ponudi server.
Bilo bi dobro ko želi da igra da se registruje preko ovog linka što je dao @neupuceni da bi svi bili na istom serveru i istom “svetu”.
P.S. Koji narod da izaberem? Koji je najbolji za početnike…
Ja sam gal… Dosto su dobri. Rimljani su skupi ali imaju odlicno vojsu, a tevnoci su samo pljackasi…
Nik na serveru mi je Sharkbait.
Na kojoj strani sveta si napravio selo?
kordinate su -/-. ne znam tacno, ali levo dole…
ojj druzino !!! to mi reci… ahaha igro sam travian pre god dana i presto jel me smorilo… tacnije nisam imao sa kim da igram Bio sam u savezu ako neko zna rs4 Andromeda(harali smo serverom).
Ja cu da se reg samo cu da vidim jos taj link ako je novi travian to je bas sra*e,al ako je stari ja odma upadam
p.s. aa nov je travian ;/ al nvm sacu se reg aj javite u pp koji su vam nickovi …ako bude saveza ja sam komadant odbrane samo da se zna ,jer cu uzeti gale
Novi je! I ja sam mislio da je sra*e, ali nije…
Mislim da je novi travian… ali nije loš ja igram.
Kada se regujete na RS5 izaberite donji levi ugao za selo.
brate hvala na informisanju ! bas kao pro igraci se registruejmo posle 50 dana kad se ovi sasavi medjusobno sarate a mi se laagno razvijamo cool
ma sra*e je msm losiji je od starog …igro sam ja ceo ejdan server nov i ono velika poenta se stavlja na heroja al nije lose samo kazem staari bio bolji:P
p.s. aj dajte nick-ove da se povezemo
jedan savet za one koji 1. put igraju odma napravite mesto okupljanja da heroj moze da ide u avanture i izrabljujte ga do maksimuma helti mu se posle sami regenerisu ,i da ne trosite jos ni na sta golde i srebrnjake ni slucajno!
poz
vlada_lms
Ja nisam, ali mogu da dam fanaticnog kuma Bracu, covek igra sa posla i u pauzi cuvanja deteta,
Pored Traviana expert je za Rome i Shogun Total Wars a ja sam Civ4 fanatik (civ5 ne priznajem)
meni isti nick ko na forumu … aj sacu da vas nadjem
Moj je Sharkbait!
auu kakav tandem neupuceni i vlada jedan pored drugog … kakva sreca ccc
pa da… to je super!
Ja sam se isto začudio kada sam video da smo “selo do sela”
P.S. Dajte vi iskusniji neke hintove i tips-ove za što bolje napredovanje dok imam ovu početničku zaštitu!