Uređivanje postova

Nakon određenog vremena više ne mogu da menjam svoje postove na forumu. Zašto? Ako se nešto promenilo trebalo bi i da se post promeni :slight_smile:

Kao korisnik mogu da kazem da je EDIT opcija tu oko pola sata od kada pustis post, pa vodi racuna.

Posle toga se nadovezuj na temu. ZASTO mora da ti kaze Vlada

Postove mozes da menjas jedan sat od trenutka kad su nastali. Posle toga vise ne mozes nista da uradis.

OK. Sad sam video. Ako postavim novi post odmah nakon mog on se nadovezuje, ali samo ako je moj post prvi, a drugi nadovezujem. Šteta što ne mogu to da uradim bar 1 godinu nakon objavljivanja posta.

nije ni 1 sat od postavke, nego 61 min :slight_smile:
bas smo pre nekoliko dana na chet-u raspravljali o tome :slight_smile:

U tome i jeste stvar. Posle 1 godine nastavljas dalje u temi, a ne menjas ono sto si nekad davno postovao. Time bi tema izgubila prvobitni smisao. Inace, ovde se teme ne zakljucavaju za stalno. Mozes uvek nastaviti da postujes.

OK, hvala!

Mislim da ti je Saša i Bad rekli sve.

Ovo je otvoren forum, svako sa dobrom namermo i iskrenim srcem može pisati na njemu, Takođe uslov je da je autor dobvro raspoložen, po mogućnošću malo pripit kako bi mu izvukli one pikantne detalje iz geek života :slight_smile:

Šalu na stranu, postavili smo ograničenje od 61 minuta (svaka čast Bad na ispravci), jer smatramo da je to sasvim OK vreme za editovanje, nekako mi forum gubio smisao kada bi stalno svaki čas neko menjao poruke, dodavao itd itd. Jer danas nešto ti napišeš, “pera perić” to pročita, sutra ti izmeniš a pera što je to pročitao ko ga šiša zar ne? :slight_smile: Mislim parafraziram sada ali shvatio si poentu.

Ono što ja mogu da izađem maksimalno u susret jeste da povećam to vreme za editovanj na 121 minut (nekako ne volim parne brojeve :frowning: ) dakle 2 puna sata, da li bi to bilo OK vreme za Vas? Posle toga ako želite nešto da menjate samo prijavite taj post i napišete šta da se promeni pa će Sreten, Milke, Alkes, ili ja da vam to prepravimo.

Jel može tako?

@Vladimir , Ajde, kad toliko insistiras, da ti izadjemo u susret, al samo ovaj put, i pazi sta radis ubuduce ! :slight_smile:

Hvala na svemu!

ja se ne slazem sa tvojim predlogom :slight_smile: ,bolje ostavi 61 min ,jer jos gore od tvog primera sta moze da se desi je da neko napise neki post na neciju temu(post) , pa meni tih 121 min su i sivise da neko ima fore da promeni prvobitni post ,pa samim tim cela rasprava moze da izgubi smisao…

Ajde odo da “sredim” to… ako pukne baza a ja sam mOler da mi se to uvek desi, ima da se vi maltretirate i vraćate tabelu po tabelu :slight_smile: