USB Barkod štampač na virtuelni serijski port

Da li u Linuxu može da se mapira USB barkod štampač na neki virtuelni serijski port, radi slanja komandi za štampu, sečenje papira i sl.?

Konkretan Linux za probu je Debian Jessie, a krajnja destinacija neki embedded Arm Linux (poput armbiana). Cups mi za polje Connection ispisuje: “usb://CITIZEN/CL-S621?serial=0.00”

Da bi nešto radilo u virtuali, ono mora prvo nativno da radi na host-u kako treba, vrlo su retki slučajevi kada nešto ne radi na hostu ali radi na target-u odnosno u virtuali.

Koji štampač je u pitanju?

Citizen CL-S621.

A što jednostavno kad može i komplikovano?

Ja sam to radio veoma prosto. Napravio barkod kupio već isečene samolepljive papire odštampao na laseru i završio posao.
Verovao ili ne to sam radio za zvaničnu firmu barkodovi su išli Telekomu. Samo treba jedan laserski štampač i malo vremena. Mislim da je mnogo jednostavnije.

Ljudi, nisam objašnjavao za čega mi treba, tako da ne znam kako možete suditi o tome da li je komplikovano ili ne, pitanje je bilo da li USB štampač nekako može da se mapira na virtuelni serijski port ili ne. Biću zahvalan ako neko može da mi pomogne u vezi sa tim, a razloge prepustite meni, verovatno ih imam, kad sam već postavio navedeno pitanje.
NHF

Evo ti zvanični drajver, imaš .DEB i .RPM paket u njemu, instaliraj pa vidi da li valja ako ne javi se opet

http://www.citizen-systems.com/sites/default/files/software/Label CUPS Driver Linux V100.zip

Driver imam, instaliran je i radi, nije to sporno. Očigledno nisam dovoljno jasno pitao…
Hajde da probam kroz primere:
na win mašini na kojoj je instaliran usb štampač slično onom što mi treba radim ovako: net use \ime_racunara\share_ovani_naziv_stampaca lpt1: (ovo je primer za mapiranje na paralelni port i onda štampu puštam sa recimo copy file.txt lpt1)
na linux mašini gde imam serijski štampač nešto slično radim npr. ovako: cat file.txt > /dev/ttySxx.
Kako to da postignem kada imam instaliran štampač spojen preko USB-a?