VAŽNO! Content Encoding ERROR!

Molim sve kojima se ovih dana pojavljivala, i/ili još uvek javlja ovakva greška:


Content Encoding Error
The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

  • Please contact the website owners to inform them of this problem

da prijave problem ovde…mislim da sam pronašao rešenje, ali mi je potrebna vaša pomoć za testiranje rešenja.

Hvala

Prijavljuje često, totalno random. FF 17

[ATTACH]779.IPB[/ATTACH]

Meni takodje,od juce ja mislim.Mislio sam da sam banovan xD .

Isti slučaj ovde.

isti problem. ali ocigledno sada ga nema vise…

Ovo se desava i kod mene na FF, a Opera pokaze sledece
[ATTACH]780.IPB[/ATTACH]

Meni isto…
[ATTACH]781.IPB[/ATTACH]

Problem je zaista iritirajući, ali moramo da rešavamo…

Sudeći po različitim iskustvima sa interneta, uzroci su prilično nejasni…od bagova u browser-u, do php-a kod host-provajdera

“Rešenje” koje je kod mene (bar za sada) dalo rezultat je skoro pa neverovatno…promenio sam lozinku kojom pristupam forumu :smiley:

Vlada je u međuvremenu napravio i neke izmene u konfiguraciji foruma (isključenje gzip kompresije), obzirom da nešto baš i ne verujem u promene lozinki, ali ko zna…davljenik se i za slamče fata :wink:

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti, i molim da probate (ko ima problem) i sa promenom lozinke na forumu, koliko god to glupavo delovalo :slight_smile:

MySql radi bez greške, malopre sam je izmaltretirao da mi izbaci makar jednu grešku ali ne :slight_smile: Radi 1/1.

Ovo mi sve više i više smrdi na problem direktno na serveru gde su nama već vezane ruke. Opšte je poznato da Wordpress i Godaddy kod koga smo hostovani, se ne mirišu i imaju ozbiljne probleme. Čuveni plugin od Wordpress-a JetPack se nikako ne preporučuje da se instalira na Godaddy shared hostinge, a JetPack je od pre 2 verzije sastavni deo Wordpress-a. Blog je uklonjen sa servera u potpunosti, medjutim repovi izgleda zadaju probleme.

Do kraja godine bi trebali da rešimo pitanje servera, da li će to biti neki VPS ili Dedicated videćemo ali nešto ćemo sasvim sigurno rešiti do tada jer je ovo postalo već mučenje i agonija da se konstantno radi na serveru, izem ti takav server koji ako okreneš glavu napravi problem. Sasvim druga priča je kada imate VPS pa imate uvid u sve procese pa ako neki proces zeza vi ga ubijete kao muvu i rešite problem, na shared hostinzima kao što je ovaj to ne može da se radi.

Postoji jedna poslovica/izreka kod webmastera: Ako postoji konstantan problem, kriv je administrator ako postoji povremen problem kriv je i server i administrator. (administrator jer ne pređe na drugi server), :slight_smile:

Kakva je situacija sa encoding greškom kod ostalih?

Kod mene, kuc-kuc, za sada se ne pojavljuje…pade mi na pamet da to nije možda neka veštačka inteligencija koja se rađa na mreži, pa se buni protiv loših lozinki? :smiley:

Ja nisam promenio (da bih mogao da testiram) i samo jednom mi se pojavilo za nekih 3h koliko sam na forumu…

Нисам сигуран, могуће да ми се синоћ једном појавило тако нешто али сам навикао на разне проблеме па у таквим случајевима урадим рефреш а ако не прође, оставим за касније. Зато и нисам запамтио али мислим да није било више од једаред.

Ok, hvala, svaka info je dobrodošla.
Sve više sam uveren da nije greška do foruma, nego valjda do gremlina… :wink:

Da je do foruma, tj. podešavanja, valjda bi se jednako forum odazivao svima i svuda…meni sinoć/noćas nije bio upotrebljiv dobra 2-3 sata

Evo pojavi se pre minut ali samo jednom ::slight_smile: , dok pre otprilike pre 5 sati nisam ni mogao da pristupim forumu uopšte - oko 20tak puta reload i ništa :connie_pumpkinsmile: .

A da mi lepo damo parice,msm da je 15 evrica 20gb i uzivancija :smiley: .

20gb čega?

Hostinga.Promenite server :slight_smile: .

To će biti regulisano do kraja godine…

Ionako to ne bi potrosili za narednih par godina :smiley: .

Trenutna veličina foruma je 1.2gb tako da nije puno…