Viber on Linux

Ali preko Wine-a! Funkcionise odlicno, mada sam uspio instalirati tek iz drugog puta. Ko koristi ovu aplikaciju na telefonu, a nije bio upucen u najnovija desavanja, neka zna da je izasla ova aplikacija za PC i Mac pa neka proba!

Ja ne kontam foru to sa Viberom. Zar to nije isto sranje drugo pakovanje ko skype ? a sad ga odjednom svi smatraju revolucionarnim. lolz :wacko2:

Nije revolucionaran, ali je puno lakse i brze slati slike i video snimke, jednostavnije je dopisivati se (jednostvanije je graficko okruzenje) a i pozivi su vrlo dobrog kvaliteta…moje misljenje

Zato što je nov, mnogi se lože na sve što je novo :slight_smile: Šalim se nemam pojma, što kažeš isto…ko Skype, verovatno i prikuplja podatke o tebi pošto instalacijom dozvoljavaš aplikaciji gotovo apsolutnu kontrolu nad tvojim telefonom i karticom (može da ti menja podešavanja na telefonu, čita i menja sms, kontakte)

Recimo:

http://viberphoneapp.wordpress.com/2012/08/10/is-the-viber-iphone-android-application-a-spy-you-privacy-at-risk/

Ja ga lično ne koristim, imao sam ga na telefonu ranije, samo mi je jeo bateriju bez veze a nisam ga koristio tako da sam ga obrisao pošto imam dosta besplatnih poruka i minuta, mada ko zna možda je i super korisna aplikacija, možda zameni Skajp jednog dana

Za one koji ne znaju izasao je Viber sa podrskom za Ubuntu, Linux Mint i Zorin na www.viber.com

Ja ne poznajem ikoga da koristi ovaj Viber… mada lepo što su omogućili port na gotove sve platforme.

U mom okruzenju to je jedna od glavnih aplikacija za komunikaciju!

Sta je sa 32 bita ?
Od 1000 ljudi u imeniku,40% koristi viber,a 90% whatsapp

Hvataju se za slamku,jer ih whatsapp bije po svim poljima.